Kraambed - Vroedvrouwenpraktijk
16248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16248,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

KRAAMBED

Na de bevalling komen we nog een paar keer bij je thuis langs om te kijken hoe het met jou en je pasgeboren baby gaat. We geven je adviezen mbt de borstvoeding en/of flesvoeding en als je hechtingen hebt kijken we hier nog naar. Ook bespreken bij het afsluiten van het kraambed zaken als anticonceptie.

Ben je bij de gynaecoloog onder controle dan kun je je ook bij ons aanmelden voor je controles in het kraambed. Als je bent bevallen en je mag naar huis, komen wij de controles doen bij je thuis. Tijdens je kraambed zijn we nog steeds 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen en/of dringende vragen. Zowel voor je baby als voor jou.

Na de kraamperiode zullen het Consultatiebureau bij jou in de buurt en je huisarts de zorg van ons overnemen.

Nacontrole

Graag zien we je 6 weken na de bevalling op je laatste controle bij ons op de praktijk. Deze controle plannen we meestal bij de vroedvrouw die bij de bevalling aanwezig was.
We checken hoe het herstel na de bevalling gaat en hoe het kraambed verlopen is. Indien nodig zal ook je bloeddruk en ijzergehalte gemeten worden.

Meld u nu aan voor zwangerschapsbegeleiding